Water - een eerste levensbron

NIEUW in mijn SALON! – Vitaal water

GEZOND en VITAAL WATER

Sinds kort is mijn salon voorzien van een systeem dat vanaf de hoofdkraan dit heerlijke ‘levende’ water levert.

Vitaal water bij Idaline

Vitaal water bij Idaline

Maar waarom eigenlijk, hoor ik sommigen zich afvragen. Nou;  omdat er tegenwoordig steeds vaker nitraten, hormonen, verdelgingsmiddelen, medicijnresten etc. etc. in ons drinkwater voorkomt. Dit terwijl ons water tot het beste drinkwater ter wereld hoort, toch worden deze stoffen er niet uitgefilterd omdat dit te hoge kosten met zich meebrengt.

Ook de steeds toenemende invloeden van elektrosmog tast de kwaliteit van het drinkwater aan en verandert de moleculaire structuur hiervan.

Omdat ik in mijn behandelingen van dit ‘drinkwater’ gebruik maak vind ik het belangrijk om het totale plaatje in mijn salon compleet te hebben. Of je het water nu opdrinkt of wanneer ik het op uw gezicht aanbreng. Mij geeft het een fijn gevoel te weten dat wanneer ik u behandel, er geen medicijnresten of pesticiden in het water zit dat ik gebruik en op uw huid aanbreng.

Nu gebruik ik dus VITAAL water! Water dat leven brengt in ons lichaam en dus een uitzonderlijk mooie aanvulling is op alles waar ik voor sta.

 

Maar wat is dat nu eigenlijk VITAAL  WATER  en hoe kan je dit zien en merken. Het water in mijn salon wordt door het geïnstalleerde systeem weer levend gemaakt.  Voorheen was het water namelijk moleculair dood gefilterd waardoor de moleculen er zo uitzagen:

Moleculair dood water 1

Moleculair dood water 2

Na het gebruik van de filter in mijn salon ziet het water er weer uit zoals het hoort, namelijk zo:

Gezond water

 

Tevens is de smaak van dit bijzondere vocht heerlijk zacht geworden en is het meeste kalk er uitgefilterd. Aangezien het feit dat ons lichaam voor 72% uit water bestaat en we elke dag een behoorlijke hoeveelheid water binnen moeten krijgen om gezond te kunnen leven, vind ik het belangrijk dat het water de juiste samenstelling heeft en geen chemische middelen bevat. Niet voor niets ben ik Dr. Hauschka therapeute en werk ik alleen maar met hun 100% natuurzuivere produkten  en ritmische behandelingen van Dr. Hauschka.

Vanaf 1 juli – 2015 worden deze behandelingen overigens aangevuld met een nieuw systeem van Raymedy Skin Solution,  waarbij schoonheid van binnenuit het belangrijkste criterium is.

Raymedy gebruikt uitsluitend bewezen en erkende natuurgeneeskundige en biofysische methoden evenals natuurzuivere ondersteunende producten ter reiniging en verzorging van de huid tijdens de behandelingen. De Dr. Hauscka cosmetica produkten zijn weer een perfecte aansluiting op deze nieuwe behandelingen.

 

Maar binnenkort meer hierover! Eerst genieten van het heerlijke zachte blauwe goud dat gewoon bij mij in Nijkerkerveen uit de kraan stroomt. Ik heet jullie van harte welkom, en …… een heerlijk glaasje van dit blauwe levensvocht staat altijd voor u klaar!!

 

Vitale groet, Idaline Koster

Dr.Hauschka Therapeut  –   Raymedy Skin Coach

images (2)

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

IDALINE ... natuurlijk genieten!
Average rating:  
 0 reviews

Tags: , , , ,