Een absolute PRIMEUR in Nederland!! – Raymedy Skin Solutions – Huidverbetering van de toekomst

Schoonheid door vitaliteit – geen quick-fix maar duurzame verbetering

Uw lichaam gezonder en uw huid mooier!Raymedy Skin Solutions

Als Dr. Hauschka schoonheidsspecialist heb ik nog nooit een product of behandeling gezien die als aanvulling op mijn Dr. Hauschka behandelingen zou kunnen worden gebruikt. Totdat ik werd benaderd om met dit systeem te gaan werken. In Nederland ben ik de 2e specialist die hiermee kan en mag gaan werken. Per 1 juli a.s. bied ik deze bijzondere behandelingen aan in mijn praktijk in NIJKERKERVEEN, want, ……..  echte schoonheid zit van binnen. …….. “Ja, ja” hoor ik u denken.

“Het oog wil ook wat!”

Prachtig dat de innovatieve Raymedy skin solutions beide aspecten combineert. Werken vanuit de binnenkant, naar een stralende gezonde buitenkant! Raymedy skin solutions combineert state of the art, innovatieve biofysica met oude kennis van de Chinese geneeskunde. Schoonheid met Raymedy skin solutions gaat veel verder dan een oppervlakkige cosmetische behandeling. Het leidt niet alleen tot een zichtbare huidverjonging en een kwalitatieve verbetering van de huidstructuur, maar ook tot een aanzienlijke verbetering van de energie-huishouding. Dus tot schoonheid, gezondheid en welzijn van de mens. De zwakste meridianen (energiekanalen) worden gestimuleerd. Door de behandeling wordt je lichaam minder vatbaar voor infecties en oude infecties worden opgeruimd. Raymedy maakt gebruik van een op maat gemaakte individuele behandeling d.m.v.: lichttherapie, magneetveld-therapie, iontoforese  en vacuüm acupressuur/cupping massage, voor een intensieve detox en ontzuring.

Lichttherapie tijdens de behandeling.

Lichttherapie tijdens de behandeling.

“De Raymedy Skin Solutions” behandeling van Idaline zal ervoor zorgen dat het proces van huidverbetering van binnenuit wordt gestart. Het probleemgebied op uw huid wordt dus bij de bron aangepakt. Daar waar energie te hoog of juist te laag is zal “De Raymedy Skin Solutions” behandeling deze weer in evenwicht brengen. Een lichaam dat in balans is kan namelijk zichzelf herstellen.

Raymedy gebruikt uitsluitend bewezen en erkende natuurgeneeskundige en biofysische methoden evenals natuurzuivere ondersteunende producten ter reiniging en verzorging van de huid. Deze holistische behandelingsaanpak leidt tot een gezond, fris en jonger uiterlijk. De behandelingen zijn zeer ontspannend, zonder bijwerkingen en zonder schadelijke effecten op de huid (ook niet op langere termijn!). De effecten zijn direct merkbaar. Deze holistische behandelingsaanpak leidt tot een gezond, fris en jonger uiterlijk.

 

Kijk op: www.raymedyskinsolutions.com voor meer info, voor en na foto’s en de persoonlijke bevindingen van cliënten.

Kortingsactie Raymedy behandelingen: 1e 25%, 2e 20%, 3e 15%, 4e 10%

Kom nu kennismaken bij Idaline met het meest INNOVATIEVE systeem op het gebied van huidverbetering: Raymedy skin solutions. Vanuit de complementaire geneeswijze wordt niet alleen de klacht, maar ook de oorzaak aangepakt. Hierdoor zult u verbaasd zijn over de verbluffende resultaten!

Lichttherapie

Lichttherapie

 

 

Probeer het en sta versteld van het resultaat!

 

Zeer effectief bij:

 • Algehele huidverbetering
 • Vitalisering
 • Huidverjonging
 • Anti-rimpel
 • Cellulite
 • Acne
 • Rosacea
 • Couperose
 • Spataders
 • Benenrijs
 • Littekens

  Vacuüm massage

  Vacuüm cupping massage

Iontoforese therapie

Iontoforese

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

IDALINE ... natuurlijk genieten!
Average rating:  
 0 reviews

Tags: , , , ,