Over mijzelf

Aangenaam … Idaline

Mijn naam is Idaline Koster. Sinds 1988 ben ik Stivas gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Daarnaast ben ik sinds 25 september 2003 Dr.Hauschka therapeute. Ook ben ik wellness-masseur, stoelmasseur en visagiste. In april 2017 heb ik in Cortona in Italië de opleiding Natural Face Lifting therapeut behaald. In Nederland heb ik de Natural Face Lifting Academy verder doorlopen en inmiddels alle 8 levels behaald. Sinds september 2022 kunt u ook terecht bij mij voor de Buccal Facial behandeling.  Het zijn allemaal mooie massage-technieken om de huid mooier, strakker en jonger te maken. Alle informatie hierover kan je lezen op deze website.

Op 26 september 2015 ben ik door Dr. Hauschka benoemd tot Dr. Hauschka Therapeut van het jaar 2015.

Mijn visie is dat ieder mens behoefte heeft aan een positieve aanraking en positieve energie. Ik ben ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de kwaliteit van het leven. Het is essentieel voor elk mens, man vrouw jong of oud, om aangeraakt te worden met zorg en aandacht. We willen allemaal lekker in ons vel zitten. Het is dan ook mijn passie om mensen een goed gevoel te geven.

Massages en schoonheidsbehandelingen zijn niet slechts luxe maar dragen bij aan ons welzijn. Graag geef ik u dat behaaglijke gevoel.

In mijn praktijk in Nijkerkerveen (tussen Amersfoort en Nijkerk) geef ik o.a. alle Dr. Hauschka schoonheidsbehandelingen, de Lichaamsbehandeling van Dr. Hauschka, diverse wellness massages, zoals hotstone massage, massage op warm waterkussen, ontspanningsmassage, Chinli Tuina Massage en alle behandelingen van Natural Face Lifting. Ook kunt u bij mij terecht voor korte behandelingen zoals epileren, verven wenkbrauwen/wimpers en waxen.

Ik werk alleen met producten van Dr.Hauschka. De grondstoffen zijn biologisch-dynamisch geteeld. Verder zijn de producten vrij van chemisch-synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen en worden ze niet op dieren getest. Dr.Hauschka gaat uit van de gedachte dat de huid krachten bezit om zichzelf te verzorgen en te herstellen. De producten van Dr.Hauschka ondersteunen deze krachten.

Mijn praktijkruimte

Mijn praktijkruimte

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

IDALINE ... natuurlijk genieten!
Average rating:  
 4 reviews
 by Yvonne v Veen
Hemels..

Lieve Idaline, je praktijknaam mag ook "Hemels" heten.. Met een lijf wat altijd pijnlijk is kan jij me daar even "vakantie" van geven , wat een enorm groot cadeau is dat! Dankjewel mooist en ontzettend lief mens!

 by Geert
Eindelijk ontspannen...

Ik ben nu twee keer geweest bij Idaline en ben echt heel tevreden. Van nature ben ik vrij druk/actief en door haar massages kom ik tot een bepaalde ontspanning wat mij normaal gesproken niet lukt. Idaline is heel aardig en heeft een warme uitstraling, hierdoor voel je je meteen thuis!

 by Anne-Marie
Echt heerlijk ontspannen!

De Dr.Hauschka gezichtsbehandelingen heb ik nu 2 gedaan bij Idaline. Echt een aanrader! Heerlijk ontspannen en met een schoon gevoel rij ik weer naar huis. Ook heb ik een wonderspulletje aangeraden gekregen om mijn gezicht te reinigen en heb sindsdien geen puistje meer gezien...

 by Marianne Moerdijk
Allergie vriendelijk

Wat een feestje, de behandeling waar ik erg naar uit had gekeken, overtrof alle verwachtingen.
Veel aandacht,kennis en een prachtig product maakt de behandeling tot een feestje voor mijn meer dan allergische huid, die niets meer verdroeg. Na enkele maanden Hauschka gebruikt te hebben ben ik een fan!!