Ontspan met een Dr.Hauschka Behandeling

In deze periode van het jaar is het meestal erg hectisch. We zijn druk om alles in goede banen te leiden en dan schiet ontspanning er vaak als eerste bij in. Goed voor jezelf zorgen en regelmatig genieten van ontspanning is erg belangrijk. Heb je dit jaar nog niks op je verlanglijstje, gun jezelf dan bijvoorbeeld een Klassieke Dr.Hauschka behandeling bij een Dr.Hauschka Therapeute. Mijn praktijk is gevestigd Nijkerkerveen.
Behandeling als cadeau voor jezelf of voor een ander. 

De Klassieke Dr.Hauschka Behandeling is een uitgebreide behandeling waarbij de Dr.Hauschka Therapeute je van top tot teen verwent. Deze behandeling bevat een compleet programma voor regeneratie van de huid. De behandeling begint met een ontspannend voetenbad. De huid van het gezicht wordt diep gereinigd en daarna intensief verzorgd door het aanbrengen van een masker. Zachte massage van onder andere het gezicht en het decolleté zorgt voor een goede circulatie, afvoer van afvalstoffen en een verdere ontspanning. Deze, bijna twee uur durende behandeling, zorgt voor een diepe ontspanning en zorgt ervoor dat je uitgerust en stralend naar huis gaat.
Er zijn nog meer behandelingen, bijvoorbeeld een ontspanningsbehandeling of een vitaliserende behandeling. Deze behandelingen zijn variaties op de Klassieke Dr.Hauschka Behandeling. Het tijdsbestek van deze behandeling is over het algemeen een uur tot anderhalf uur. Tot ziens in Nijkerkerveen.

Tags: , , , , , , , ,