Noûs Academy voor huidverbeterende en verjongende manuele technieken afgerond!

Vorig jaar april ben ik begonnen met de opleiding Natural Face Lifting in Cortona Italië aan de Noûs Academy. Daarna heb ik bij de Noûs Academy alle certificaten behaald, o.a. Gezichtslymfedrainage, Sculp, Sculp Plus, Tone Booster, Collagen Booster en Facial Analysis.

Nu heb ik de opleiding helemaal afgerond met als sluitstuk het neusje van de zalm de ‘Advanced Skin Improvement’.

Met deze huidverbeterende en verjongende technieken behandel ik het spier-, bot- en bindweefsel in het gelaat. Dit alles met mijn handen zonder apparatuur. Het resultaat is een gezond, mooi, stevig en gelift gelaat waardoor je zeker 10 jaar jonger oogt.

Ook nieuwsgierig naar deze mooie manuele technieken? Maak een afspraak 06-15566566 of mail naar info@idaline.nl.

Tags: , , , , , , , , , , , ,