NIEUW: Dr. Hauschka Nacht Serum – vitaliserende nachtverzorging

Dr. Hauschka heeft een nieuw verzorgingsproduct voor de nacht: Nacht Serum. Het Nacht Serum sluit aan op het concept van een vetvrije nachtverzorging van Dr. Hauschka en houdt rekening met de uitdagingen van deze tijd, zoals blootstelling aan milieu-invloeden en stress. Onze huid vraagt steeds meer om ondersteuning en vitalisering door
Dr. Hauschka Nacht Serum maakt deel uit van de basisnachtverzorging voor ieder huidbeeld. Het vitaliseert je huid, stimuleert de natuurlijke vernieuwingsprocessen en zorgt voor een stralende en frisse teint in de ochtend. Het belangrijkste ingrediënt is de appel: dit helpt je huid zichzelf open te stellen voor nachtelijke herstelprocessen, zodat je huid er `s ochtends zo fris uit ziet als een appeltje. Adviesprijs: 30,95.

appelbloesem

 

De dag slaapt in. Je huid ontwaakt.

Terwijl jij tot rust komt, begint er voor je huid een belangrijke fase van vernieuwing en regeneratie.

De vetvrije nachtverzorging van Dr. Hauschka ondersteunt je huid in haar nachtelijke processen en laat haar ongehinderd ademen.

Het Nacht Serum van Dr. Hauschka is de dagelijkse basisnachtverzorging voor elke huid.

Vetvrij en licht
Vitaliseert
geeft je ’s ochtends een frisse uitstraling
stimuleert de natuurlijke vernieuwingsprocessen

De geurende samenstelling van de appelbloesem en het vruchtvlees is een goede stimulans voor het huidritme en begeleidt je huid de nacht door.

nachtserum vrouwnachtserum man

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

IDALINE ... natuurlijk genieten!
Average rating:  
 0 reviews

Tags: , , , , , , ,