Natural Face Lifting

Wat is Natural Face Lifting?

Natural Face Lifting is een niet-chirurgische techniek die gericht is op het verjongen van het gezicht door middel van massage, acupressuur en gezichtsoefeningen. Het doel is om de spieren en huid in het gezicht te verstevigen, de doorbloeding te stimuleren en de natuurlijke contour van het gezicht te verbeteren zonder het gebruik van botox, fillers of andere medische behandelingen. Bezoek de website van de Natural Face Lifting Academy voor meer informatie.

Natural Face Lifting

Massage techniek die gebruikt wordt bij NFL

Natural Face Lifting bij Idaline

Natural Face Lifting is een massage techniek die ik in Italië (Cortona) heb geleerd. Alle 8 levels van de NFL Academy heb ik doorlopen waardoor ik echt een behandeling op maat kan geven. Ik behandel het spierweefsel, bindweefsel en botweefsel. Het is een geweldige en zeer unieke behandeling voor verjonging van de huid en zeer geschikt voor zowel dames als heren. Een rimpelbehandeling zonder naald!

Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. De lymfedrainage die ik aansluitend geef zorgt er voor dat de afvalstoffen die vrij zijn gekomen ook daadwerkelijk worden afgevoerd.
NFL is een goede manier om de huidconditie en contouren van het gezicht, hals en decolleté te verbeteren. De huid wordt steviger en gezonder en krijgt een frisse uitstraling.

Door de intensiteit van de behandeling ontstaat extra activiteit in de onderste huidlaag. De natuurlijke productie van collageen wordt gestimuleerd en de elastine-vezels versterken. We zien onmiddellijk resultaat: rimpels vervagen en de huid verstrakt.

Deze behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Ook zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling.

“Natural Face Lifting, the pure way to your beauty”

Meer dan bindweefselmassage!

Ik behandel huidproblemen op een holistische, natuurlijke en manuele manier. De veroudering wordt niet alleen aangepakt door middel van bindweefselmassage. Het bevat veel meer!
  • Door toepassing van bindweefselmassage behandelen we de onderste huidlaag, bevorderen de aanmaak van collageen en versterken elastine ter bestrijding van rimpels. Het is een goede start maar niet voldoende!
  • Ook de spiertonus, de stevigheid in het gelaat, vermindert met het ouder worden. We kennen de hangende wangen, een dubbele kin, een uitgesproken neus lippenplooi en de zakkende oogleden. De oorzaak is het verminderen van de tonus van het spierweefsel. Deze kunnen we weer opbouwen door spiertonus verhogende technieken.
  • Bij het ouder worden verliezen we aan bot sterkte. Versterking kunnen we stimuleren door bot-fricties. Daardoor behouden we een meer jeugdige vorm van het gelaat.
  • Huidproblemen hebben haast altijd te maken met ontstekingen. Lymfedrainage is de techniek om het immuunsysteem te versterken en de huid te beschermen tegen het ontstaan van ontstekingen.
De combinatie van deze verschillende technieken (Natural Face Lifting, Tone Booster, Collagen Booster en lymfedrainage) is nodig om iedereen een gepersonaliseerde en resultaatgerichte behandeling te kunnen bieden.
natural face lifting - lymfennetwerk

Overzicht van de lymfenbanen in het gelaat en hals

Wat zijn de resultaten van de intensieve massage technieken?

• Diepe rimpels vervagen en kleine rimpels verdwijnen.
• Een betere doorbloeding van de huid.
• Een hogere toevoer van zuurstof en andere voedingsstoffen naar de huid en onderliggende weefsels.
• Hangende huid wordt gelift.
• De huid krijgt meer elasticiteit en wordt strakker.
• Gladdere en meer geopende oogcontouren.
• Een betere afvoer van afvalstoffen.
• Stimulatie van de natuurlijke hydratatie van de huid.
• zachtere, gezondere huid, algemene basisconditie wordt verbeterd.

natural face lifting - effecten
natural face lifting - massage gezicht

Pure luxe en ontspanning tijdens de NFL behandeling

Wat zijn de resultaten van de lymfedrainage?

• Afvoer van overtollig en opgestapeld vocht (dikwijls rond de ogen zichtbaar).
• Versterking van onze immuniteit door de activatie van de langerhans cellen.
• Hydratatie van de huid door activatie van het eiwitten transport.
De klant ervaart een aangename en ontspannende behandeling. Vanaf de eerste behandeling voelt het gezicht steviger en jonger. Dit wordt steeds meer na afloop van de kuur. Ik creëer een stralende en frisse vitaliteit in het gelaat, een ontspannen gelaat waar niets veranderd aan de gelaatstrekken of de mimiek.

Veel mensen ervaren deze behandeling als pure luxe en ontspanning.

Dr.Hauschka-logo
anbos-logo
natural-face-lifting-logo-black