Massage voor de zwangere vrouw

Massage op warm waterkussens voor de zwangere vrouw

Een héérlijke massage voor o.a. de zwangere vrouw waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciaal kussen gevuld met warm water. Het hele lichaam kan gemasseerd worden terwijl je gewoon comfortabel op je rug kunt blijven liggen. De masseur beweegt haar handen en onderarmen tussen het waterkussen en jouw lichaam.

Wie op de kussens gaat liggen, ervaart onmiddellijk de warmte en het comfort wat al snel tot ontspanning en rust uitnodigt. Bij elke beweging deint het kussen soepel mee; het past zich voortdurend aan het lichaam aan en is daarmee een weldaad voor de wervelkolom.

Het is een ideale massage voor de zwangere vrouw en voor mensen die niet graag op hun buik willen of kunnen liggen. Bijvoorbeeld voor mensen die een zware lichaamsbouw hebben of ademhalingsproblemen. Door het warme water ontspannen de spieren sneller en wordt de doorbloeding vergroot. Hierdoor worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Door de druk van het lichaam op het waterkussen voelt het uiterst aangenaam aan. De massage kan op een zachte en/of stevige manier gegeven worden, waarbij je de massage ontvangt met de druk van je eigen lichaamsgewicht.

Bij zwangere vrouwen kunnen vanaf de 4e maand diverse symptomen gaan opspelen zoals rug- en bekkenklachten. Deze massage kan deze klachten verminderen of zelfs wegnemen. Tot het einde van de zwangerschap kan deze massage gegeven worden.

Na deze massage voelt u zich totaal ontspannen.