Lisa’s Beauty Book

Lisa’s Beauty Book

Onderstaand vinden jullie de bevindingen van Lisa na een behandeling in mijn salon op haar blog genaamd Lisa’s Beauty Book. Zij schrijft haar blogs op haar eigen website: www.lisasbeautybook.nl. Hier kunt u ook dit artikel vinden.

DR. HAUSCHKA ONTSPANNINGSBEHANDELING

Vandaag kreeg ik een heerlijke Dr. Hauschka ontspanningsbehandeling bij Idaline, Natuurlijk genieten. Wat was dit fijn. Ik heb er enorm van genoten en ik raad dit jullie echt aan. Ja mannen, ook jullie zullen dit waarderen! Deze salon zit gevestigd in Nijkerkerveen. Perfect dus als je in omgeving Amersfoort of Nijkerk woont. In dit artikel geef ik je informatie over de salon en hoe ik de ontspanningsbehandeling heb ervaren.

OVER IDALINE

Idaline Koster is al vanaf 1988 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en daarnaast is zij vanaf 2003 Dr. Hauschka therapeute, wellness masseur, stoelmasseur en visagiste. Zij is zelfs in 2015 benoemd tot Dr. Hauschka Therapeut van het jaar! Iets om zeker trots op te zijn. Daarnaast is Idaline een prachtig mens (inside & out). Zij straalt één en al rust uit waardoor je je meteen op je gemak voelt.

DR. HAUSCHKA

Idaline werkt met alleen Dr. Hauschka producten. Deze zijn 100% vrij van chemisch-synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen en worden NIET op dieren getest. Deze producten zijn perfect voor mijn huid, aangezien ik snel allergische reacties krijg. Ze ruiken ook nog eens heerlijk! 

Je kunt bij Idaline terecht voor diverse wellness massages en Dr. Hauschka schoonheidsbehandelingen. Uiteraard kun je ook terecht voor korte behandelingen zoals epileren, verven van wenkbrauwen/wimpers en waxen. Daarnaast geeft haar dochter Eline ook full body wax behandelingen en kun je terecht voor wimperextensions! Bekijk Eline’s website hier: www.lashenwaxsalon.nl

De DR. HAUSCHKA ONTSPANNINGSBEHANDELING

Bij binnenkomst wordt je al door de warmte van de salon verwelkomt. Een leuk houten huisje, wat mij doet denken aan een mooie sauna. De behandeling begint met een heerlijk geurend voetenbad. Daarna mocht ik plaats nemen in de stoel en werd ik in een deken gewikkeld. De behandeling wordt met een rustgevend muziekje op de achtergrond gegeven. Ik kreeg eerst een been- en voetmassage. Daarna werden mijn haren uitgestreken en kreeg ik een ontspannende hals- en nekmassage.

Idaline gebruikte daarna heerlijk warme, geurende compressen voor mijn gezicht en decolleté, afgewisseld met koude compressen. Daarna kreeg ik een reiniging en een lymfestimulatie met penselen. Deze lymfestimulatie werkt tot wel 3 dagen. Het zorgt voor een betere doorstroming van het onderhuids bindweefsel en afvalstoffen worden beter afgevoerd en het versterkt je immuunsysteem. Ik heb er een stralende huid aan overgehouden. Idaline bracht een masker aan en gaf een decolletémassage met afsluitend warme nek- en schoudercompressen. Tot slot een dagverzorging en een complete spieruitrekking.

Ik voelde mij als herboren! Deze behandeling is echt aan te raden als je even heerlijk wilt ontspannen. Ik ben er van overtuigd dat de andere behandelingen net zo fijn zijn. De producten van Dr. Hauschka zijn heerlijk. Ik heb wat producten meegekregen om te testen. Dr. Hauschka heeft ook een make-up lijn. Hierover ga ik binnenkort ook een artikel schrijven, so stay tuned!

SPAARKAART

Wanneer je Dr. Hauschka bestedingen doet bij Idaline in de salon, kun je daarnaast sparen voor mooie Dr. Hauschka cadeaus. Zeker doen! (Zie bericht De Dr. Hauschka Spaarkaart)

Mocht je meer informatie willen over Idaline, Natuurlijk genieten, dan raad ik je zeker aan om even een kijkje te nemen op haar website: www.idaline.nl

 

Met vriendelijke groet,

Lisa van Lisa’s Beauty Book

Idaline … Natuurlijk genieten!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

IDALINE ... natuurlijk genieten!
Average rating:  
 0 reviews

Tags: , , , ,