Laviesage - Idaline Natuurlijk genieten

Informatieavond van Laviesage op 9 januari 2018

Informatieavond over de voedingssupplementen van Laviesage

Dinsdag 9 januari 2018  organiseer ik (Idaline … Natuurlijk genieten) een interessante informatieavond met een speciale gastspreker, namelijk Jerome Stickelmann van LavieSage.

Jerome vertelt over de nieuwste methoden van anti-aging & huidverbetering.
Hoe worden (met de juiste voeding en Nutricosmetics) rimpels, huidveroudering, elasticiteit, huidbescherming en –opbouw en huidproblemen aangepakt.

Datum : 9 januari
Ontvangst : 18.30 uur
Aanvang presentatie : 19.00 uur
Einde : 21.00 uur
Locatie : ZWAARTAFELEN, Nijkerkerstraat 35-b, 3821 CD Amersfoort

(Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden).

Doel van LavieSage is de huid de meest optimale ondersteuning te bieden.
Het blijkt dat het steeds lastiger is om uit onze huidige, aangepaste voeding, voldoende bouwstoffen te absorberen. Niet zo verwonderlijk, want ons voedingspatroon is de afgelopen 50 jaar drastisch veranderd. Steeds meer industriële voeding in plaats van “puur natuur”.

LavieSage heeft op basis van onderzoeken vastgesteld wat de meest voorkomende tekorten zijn in onze voeding, welke leiden tot huidverslapping of huidveroudering. Door deze samen te voegen in synergetische formules kunnen we de huid weer de natuurlijke stoffen teruggeven die het nodig heeft. Met als gevolg een flinke toename van het collageen- en elastine gehalte in de huid. Deze verbeteringen vinden plaats binnen enkele maanden na gebruik. Bij grote tekorten kan het wat langer duren.

LavieSage geeft er de voorkeur aan om de producten goed te onderbouwen. Zo is de effectiviteit van alle ingrediënten ook daadwerkelijk door wetenschappelijke studies bewezen. En werken zij constant aan een verdere verbetering voor een nog optimaler resultaat wat precies bij je wensen en huidtype aansluit.

Deze lezing geeft je een nieuwe kijk op voeding, huidverbetering en totale gezondheid. Na afloop van de lezing kan je een afspraak maken voor een gratis huidscan ter waarde van
€ 75,00. Deze wordt ingepland op woensdag 10 januari tussen 11.00 en 16.00 uur (duur: 45 minuten per persoon). Met speciale ultrasone echomeetapparatuur wordt aangetoond in welke conditie je huid verkeert. Deze meting wordt na een half jaar herhaald, om te kijken welke verbetering je huid heeft ondergaan. De huidscan vindt plaats in mijn salon aan de Nieuwe Kerkstraat 49 in Nijkerkerveen.

Na de lezing verloot ik een behandeling voor Natural Face Lifting t.w.v. € 90,00.

Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn.
Laat je even weten of wij op je komst mogen rekenen en met hoeveel personen? Dit kan door een appje te sturen of te bellen naar 06-15566566.
Een mail sturen kan natuurlijk ook: info@idaline.nl.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

IDALINE ... natuurlijk genieten!
Average rating:  
 0 reviews

Tags: , ,