Wat zijn Laviesage Nutricosmetics?

Laviesage Nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

 

Missie en visie

De missie  is om consumenten toegang te bieden tot innovatieve, op wetenschap gebaseerde voedingssupplementen van de beste natuurlijke kwaliteit om hun huid, gezondheid en leven te verbeteren. We distribueren onze voedingssupplementen via deskundig opgeleide schoonheidsspecialisten die consumenten kunnen begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Visie: Omdat de huidkwaliteit na het 25ste levensjaar langzaam afneemt, zorgen wij met onze voedingssupplementen dat de huid van binnenuit duurzaam verbeterd. Daarmee kan de huid er tot in lengte van jaren stralend uitzien en zorgt ervoor dat elke gebruiker beter in zijn vel zit. Die eigenschappen vind je terug in al onze voedingssupplementen.

Voor meer informatie verwijs ik u naar de website van LAVIESAGE, maar u kunt natuurlijk ook bij mij informatie vragen

De producten zijn in mijn salon te Nijkerkerveen verkrijgbaar!

Dr.Hauschka-logo
anbos-logo
natural-face-lifting-logo-black
laviesage nutricosmetics - logo