Gezichtsverzorging voor mannen!

Wie zegt dat gezichtsverzorging en huidverzorging alleen voor vrouwen is?

Het idee dat huidverzorging iets is waar alleen vrouwen zich mee bezighouden is verleden tijd. Steeds meer mannen hechten tegenwoordig aan een verzorgd uiterlijk. Echter willen ze wel een huidverzorging die gemakkelijk is, niet te veel tijd in beslag neemt en die in een paar stappen zijn doel bereikt. Dr. Hauschka biedt mannen een gemakkelijk en effectief huidverzorgingsplan aan met producten die elkaar ondersteunen. Een man hoeft niet lang te wachten op zichtbaar en voelbaar resultaat.

Natuurlijk, gemakkelijk en effectief
Alle Dr. Hauschka gezichtsverzorgingsproducten ondersteunen elkaar en vormen de basis van het unieke 3 stappen verzorgingsconcept van Dr. Hauschka.

Idaline natuurlijk genieten l Gezichtsverzorging voor mannen

Idaline natuurlijk genieten l Gezichtsverzorging voor mannen

Reinigen:
De gezichtsreiniging verwijdert vuil en dode huidcellen, zonder je huid uit te drogen. De reiniging vormt tevens de basis van het verzorgingsconcept van Dr. Hauschka.
> Gezichtsreinigingscrème

Versterken:
De Gezichtslotions ondersteunen de eigen activiteit van de huid en zorgen voor een gezonde teint. De lotions vormen de tweede in het verzorgingsconcept.
> Gezichtslotion Speciaal

Verzorgen:
Een goede dagverzorging beschermt de huid. Na reiniging en versterking maakt de dagverzorging als derde stap het verzorgingsconcept compleet.
> Oogcrème
> Gezichtscrème Kweepeer en Melisse
> Vloeibare Dagcrème

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

IDALINE ... natuurlijk genieten!
Average rating:  
 0 reviews

Tags: , , ,