RECENSIES

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

IDALINE ... natuurlijk genieten!
Average rating:  
 38 reviews
by Babette Leeh on IDALINE ... natuurlijk genieten!
gezicht voelt lichter:-)

Voor de eerste keer een natural Face-lifting behandeling laten doen.
Ik was erg nieuwsgierig naar het resultaat. Het was een stevige massage, maar tegelijkertijd ook heerlijk ontspannend. Mijn gezicht voelt vooral een stuk 'lichter' dan daarvoor.

by Senna on IDALINE ... natuurlijk genieten!
GENIETEN

Ik heb doorheen de jaren al verschillende behandelingen gehad bij verschillende praktijken, maar alles valt in het niet bij de ervaring die ik bij Idaline had. Ik was hier voor het eerst en heb de ontspanningsbehandeling gehad. Een heerlijke en - de naam zegt het natuurlijk al - ontspannende ervaring: het verwarmende voetenbad aan het begin met een kopje thee, de rustgevende muziek op de achtergrond, de waanzinnig comfortabele stoel, gewikkeld in dekens, en dan Idaline... Niet alleen is ze gewoon heel goed in wat ze doet, daarnaast is ze ontzettend lief en enthousiast. Idaline, je bent een prachtig mens! Dankjewel!

by Jeanine on IDALINE ... natuurlijk genieten!
Genieten

Ik heb het afgelopen jaar verschillende gezichtsbehandelingen van Idaline gehad. Allemaal erg lekker met als favoriet de meridiaan behandeling! Zo ontspannend.
Ze neemt echt de tijd voor je, zet een rustgevend muziekje aan als je dat wilt en genieten maar. Het leuke is dat ze zelf ook zo enthousiast is en er van geniet. Echte aanrader is de sculpting workshop zodat je thuis ook zelf goed voor je huid kan zorgen.
Bedankt Idaline!!

by Connie on IDALINE ... natuurlijk genieten!
thuiskomen

Lieve Idaline, ik kan het niet nalaten te reageren op mijn klassieke behandeling bij jou een tijdje terug."Thuiskomen" was voor mij een reis naar binnen naar welbevinden, tijdloos terwijl ik 2 uur lang bij je was. Je handen sluiten perfect aan het moment van zijn en het liggen op je massagestoel/bank was ook een genot.Je ogen twinkelen en je optimisme is aanstekelijk. Wat ben je een prachtig mens, ga zo door! Let it "shine"......is ook een mooi kerstgedachte.
Hele fijne kerstdagen en een verrassend mooi en liefdevol 2018.

by Michael on IDALINE ... natuurlijk genieten!

Om de 2 weken krijg ik een heerlijke rug massage! Dit is echt genieten. Je wilt niks anders meer na een massage van haar. Verheug me er alweer op voor de volgende massage! Ik kan dit voor iedereen aanraden. Je komt helemaal tot rust. Buiten om dat ze super kan masseren is ze ook nog eens super lief en aardig voor je!

Idaline je bent een topper!!!

by Kimaatje on IDALINE ... natuurlijk genieten!
Tevreden mens

Ik heb verschillende behandelingen bij Idaline laten doen. Ze neemt de tijd voor je en zorgt dat je daadwerkelijk helemaal ontspant. Na bijvoorbeeld de klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling voelde ik mij weer stralen en had het gevoel dat er meer was gebeurt dan alleen de gezichtsbehandeling. Echt een aanrader! Ik heb daarnaast meerdere celullite behandelingen bij haar laten doen en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Je ziet daadwerkelijk dat de huid strakker is geworden na een aantal behandelingen. Voordat ik met de behandelingen begon was ik zeer sceptisch, maar de Raymedy Skin behandeling voor Celullite heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Ik raad het iedereen aan die veel last heeft van Celullite.

by Anoniem on IDALINE ... natuurlijk genieten!
Raymedy - Natuurlijke botox

Raymedy - de natuurlijke botox
Het zal driekwart jaar geleden zijn dat ik voor het eerst in de salon van Idaline kwam.
Ik ging toen in plaats van mijn moeder die er al langere tijd kwam. Ik was nog niet bekend met Raymedy en was daar erg benieuwd naar vanwege de positieve verhalen daarover van mijn moeder.
De behandeling zelf heb ik als erg prettig ervaren. Met mooie muziek op de achtergrond werden met heerlijk geurende producten mijn nek en vervolgens mijn gezicht behandeld. Het voelde allemaal
heel prettig aan. Na de behandeling keek ik in de spiegel en zag een stralende en - tot mijn verbazing – strakker uitziende huid.
Ik dacht toen: dit wil ik vaker laten doen. Inmiddels ga ik eens per maand naar Idaline voor deze behandeling, die zij altijd met evenveel toewijding geeft en zie ik dat mijn huid steeds mooier wordt.
Dat dit niet alleen mijn beleving is maar ook daadwerkelijk zo is, merkte ik toen mijn kapper tegen me zei dat mijn huid er zo mooi uitzag, alsof ik een natuurlijke botoxbehandeling had ondergaan. Wat een compliment!

by Cora on IDALINE ... natuurlijk genieten!

Fantastische gezichtsbehandeling gehad. Het was heerlijk ontspannend. Bijzonder was de lymfestimulatie; ik voelde de tinteling tot in mijn tenen. Bedankt lieve Idaline. Ik voel me een stuk vitaler!

by marleenherzog on IDALINE ... natuurlijk genieten!
In 1 woord......GENIETEN!

De massages zijn zo lekker dat je daarna niet anders meer wilt!
Maar het belangrijkste vind ik toch wel dat Idaline gewoon een heel fijn mens is. Super lief en vol passie! Ik ga nooit meer ergens anders heen!!!

by Dick on IDALINE ... natuurlijk genieten!
Mijnheer.

Geweldig Idaline. Heerlijke behandeling bedankt.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»