RECENSIES

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

IDALINE ... natuurlijk genieten!
Average rating:  
 42 reviews
 by Marieke
Wat een verwennerij 😇

Lieve Idaline,
Vandaag lag ik voor het eerst bij jou in de stoel.
Wat een heerlijke behandeling heb je mij gegeven.
Van mijn voeten tot mijn kruintje op mijn hoofd…het was GENIETEN!
Dankjewel voor deze geweldige ervaring, ik kom zeker weer!

 by Babette

Al jaren kom ik met regelmaat bij Idaline voor een klassieke Dr. Hauschka behandeling icm een natural face lifting. Een totale ontspanning en verwennerij! Ze is echt de beste, werkt zeer hygiënisch, is altijd positief en weet volop waar ze mee bezig is. Ik voel me altijd herboren als ik de salon uitloop.

Sinds kort biedt Idaline ook een buccal behandeling aan. Dat wilde ik wel eens proberen. Idaline begon met het masseren van de buitenkant van mijn gezicht, wat er stevig aan toeging. Zelf masseer ik dagelijks in routine mijn gezicht met een crėme, maar dat valt in het niet bij wat zij doet. Dit is echt een hele diepe manier van masseren waarvoor ze latex handschoenen aan doet en telkens met 1 vinger of duim in mijn mond ging en masseerde ze van binnenuit, gesteund door haar andere vingers aan de buitenkant. Het is een soort boetseren wat er gebeurd. Eenmaal klaar, mocht ik in de spiegel kijken. Misschien kwam het omdat ik er niks van verwacht had, maar ik was echt verbaasd over het resultaat. Mijn gezicht gloeide en zag er veel voller uit. De "gevoeligheid" van de massage was het echt waard geweest. Alsof mijn gezicht in de sportschool een training heeft gehad. Echt bizar!

Het grote verschil dat je ziet direct na de behandeling -voller en gezonder- hield bij mij zo'n 3 dagen aan. Kortom, ik ben zeer tevreden en kijk uit naar mijn volgende afspraak.

 by Yvonne van Veen

Lieve Idaline, je praktijknaam mag ook "Hemels" heten.. Met een lijf wat altijd pijnlijk is kan jij me daar even "vakantie" van geven , wat een enorm groot cadeau is dat! Dankjewel mooist en ontzettend lief mens!

 by Jeannette Stitselaar

Met de kerst een kadobon gekregen om me bij Idaline te laten verwennen.
Vandaag was het zo ver: wat een feestje!!
Een onderbeen-voet reflexmassage en een gezichtsbehandeling…2 uur lang pure verwennerij, wat een aandacht en wat een vakvrouw! Ik ben helemaal Zen…zo relaxed en ik loop nog steeds op ‘wolkjes’.
Lieve Idaline dank je wel voor deze fantastische ervaring!

 by Babette Leeh
gezicht voelt lichter:-)

Voor de eerste keer een natural Face-lifting behandeling laten doen.
Ik was erg nieuwsgierig naar het resultaat. Het was een stevige massage, maar tegelijkertijd ook heerlijk ontspannend. Mijn gezicht voelt vooral een stuk 'lichter' dan daarvoor.

 by Senna
GENIETEN

Ik heb doorheen de jaren al verschillende behandelingen gehad bij verschillende praktijken, maar alles valt in het niet bij de ervaring die ik bij Idaline had. Ik was hier voor het eerst en heb de ontspanningsbehandeling gehad. Een heerlijke en - de naam zegt het natuurlijk al - ontspannende ervaring: het verwarmende voetenbad aan het begin met een kopje thee, de rustgevende muziek op de achtergrond, de waanzinnig comfortabele stoel, gewikkeld in dekens, en dan Idaline... Niet alleen is ze gewoon heel goed in wat ze doet, daarnaast is ze ontzettend lief en enthousiast. Idaline, je bent een prachtig mens! Dankjewel!

 by Jeanine
Genieten

Ik heb het afgelopen jaar verschillende gezichtsbehandelingen van Idaline gehad. Allemaal erg lekker met als favoriet de meridiaan behandeling! Zo ontspannend.
Ze neemt echt de tijd voor je, zet een rustgevend muziekje aan als je dat wilt en genieten maar. Het leuke is dat ze zelf ook zo enthousiast is en er van geniet. Echte aanrader is de sculpting workshop zodat je thuis ook zelf goed voor je huid kan zorgen.
Bedankt Idaline!!

 by Connie
thuiskomen

Lieve Idaline, ik kan het niet nalaten te reageren op mijn klassieke behandeling bij jou een tijdje terug."Thuiskomen" was voor mij een reis naar binnen naar welbevinden, tijdloos terwijl ik 2 uur lang bij je was. Je handen sluiten perfect aan het moment van zijn en het liggen op je massagestoel/bank was ook een genot.Je ogen twinkelen en je optimisme is aanstekelijk. Wat ben je een prachtig mens, ga zo door! Let it "shine"......is ook een mooi kerstgedachte.
Hele fijne kerstdagen en een verrassend mooi en liefdevol 2018.

 by Michael

Om de 2 weken krijg ik een heerlijke rug massage! Dit is echt genieten. Je wilt niks anders meer na een massage van haar. Verheug me er alweer op voor de volgende massage! Ik kan dit voor iedereen aanraden. Je komt helemaal tot rust. Buiten om dat ze super kan masseren is ze ook nog eens super lief en aardig voor je!

Idaline je bent een topper!!!

 by Kimaatje
Tevreden mens

Ik heb verschillende behandelingen bij Idaline laten doen. Ze neemt de tijd voor je en zorgt dat je daadwerkelijk helemaal ontspant. Na bijvoorbeeld de klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling voelde ik mij weer stralen en had het gevoel dat er meer was gebeurt dan alleen de gezichtsbehandeling. Echt een aanrader! Ik heb daarnaast meerdere celullite behandelingen bij haar laten doen en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Je ziet daadwerkelijk dat de huid strakker is geworden na een aantal behandelingen. Voordat ik met de behandelingen begon was ik zeer sceptisch, maar de Raymedy Skin behandeling voor Celullite heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Ik raad het iedereen aan die veel last heeft van Celullite.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»