Gastenboek

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 36 reviews
Genieten

Ik heb het afgelopen jaar verschillende gezichtsbehandelingen van Idaline gehad. Allemaal erg lekker met als favoriet de meridiaan behandeling! Zo ontspannend.Ze neemt echt de tijd voor je, zet een rustgevend muziekje aan als je dat wilt en genieten maar. Het leuke is dat ze zelf ook zo enthousiast is en er van geniet. Echte aanrader is de sculpting workshop zodat je thuis ook zelf goed voor je huid kan zorgen.Bedankt Idaline!!

thuiskomen

Lieve Idaline, ik kan het niet nalaten te reageren op mijn klassieke behandeling bij jou een tijdje terug."Thuiskomen" was voor mij een reis naar binnen naar welbevinden, tijdloos terwijl ik 2 uur lang bij je was. Je handen sluiten perfect aan het moment van zijn en het liggen op je massagestoel/bank was ook een genot.Je ogen twinkelen en je optimisme is aanstekelijk. Wat ben je een prachtig mens, ga zo door! Let it "shine"......is ook een mooi kerstgedachte.Hele fijne kerstdagen en een verrassend mooi en liefdevol 2018.

Om de 2 weken krijg ik een heerlijke rug massage! Dit is echt genieten. Je wilt niks anders meer na een massage van haar. Verheug me er alweer op voor de volgende massage! Ik kan dit voor iedereen aanraden. Je komt helemaal tot rust. Buiten om dat ze super kan masseren is ze ook nog eens super lief en aardig voor je!Idaline je bent een topper!!!

Tevreden mens

Ik heb verschillende behandelingen bij Idaline laten doen. Ze neemt de tijd voor je en zorgt dat je daadwerkelijk helemaal ontspant. Na bijvoorbeeld de klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling voelde ik mij weer stralen en had het gevoel dat er meer was gebeurt dan alleen de gezichtsbehandeling. Echt een aanrader! Ik heb daarnaast meerdere celullite behandelingen bij haar laten doen en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Je ziet daadwerkelijk dat de huid strakker is geworden na een aantal behandelingen. Voordat ik met de behandelingen begon was ik zeer sceptisch, maar de Raymedy Skin behandeling voor Celullite heeft mijn verwachtingen overtroffen.Ik raad het iedereen aan die veel last heeft van Celullite.

Raymedy - Natuurlijke botox

Raymedy - de natuurlijke botox

Het zal driekwart jaar geleden zijn dat ik voor het eerst in de salon van Idaline kwam. Ik ging toen in plaats van mijn moeder die er al langere tijd kwam. Ik was nog niet bekend met Raymedy en was daar erg benieuwd naar vanwege de positieve verhalen daarover van mijn moeder. De behandeling zelf heb ik als erg prettig ervaren. Met mooie muziek op de achtergrond werden met heerlijk geurende producten mijn nek en vervolgens mijn gezicht behandeld. Het voelde allemaal heel prettig aan. Na de behandeling keek ik in de spiegel en zag een stralende en - tot mijn verbazing – strakker uitziende huid. Ik dacht toen: dit wil ik vaker laten doen. Inmiddels ga ik eens per maand naar Idaline voor deze behandeling, die zij altijd met evenveel toewijding geeft en zie ik dat mijn huid steeds mooier wordt. Dat dit niet alleen mijn beleving is maar ook daadwerkelijk zo is, merkte ik toen mijn kapper tegen me zei dat mijn huid er zo mooi uitzag, alsof ik een natuurlijke botoxbehandeling had ondergaan. Wat een compliment!

Fantastische gezichtsbehandeling gehad. Het was heerlijk ontspannend. Bijzonder was de lymfestimulatie; ik voelde de tinteling tot in mijn tenen. Bedankt lieve Idaline. Ik voel me een stuk vitaler!

In 1 woord......GENIETEN!

De massages zijn zo lekker dat je daarna niet anders meer wilt!Maar het belangrijkste vind ik toch wel dat Idaline gewoon een heel fijn mens is. Super lief en vol passie! Ik ga nooit meer ergens anders heen!!!

Mijnheer.

Geweldig Idaline. Heerlijke behandeling bedankt.

Dr. Hauschka Therapeut van het jaar!

Hallo Idaline,

IK las net op bio journaal dat jij dr Hauschka therapeut van het jaar bent geworden!!!!!!!
Bij deze van harte gefeliciteerd en ik weet dat jij dat als geen ander verdiend.
Het is natuurlijk geweldig dat je nu ook door dr Hauschka bent gekozen maar ik weet zeker dat al jou klanten jou ieder jaar zouden kiezen want jij bent echt iemand die met hart en ziel zijn vak verstaat en steeds maar weer iedereen enorm verwend.
Nogmaals gefeliciteerd en heel veel succes met je nieuwe plannen
Veel liefs van Ton

Hij staat er!

Ik kan nog niet kiezen wat het lekkerst is. Het tussen de werkuren door even op de stoel liggen, genieten van een heerlijk ontspannen massage. Of het moment dat ik 's morgens vroeg o het werk aankom een jou auto op het parkeerterrein zie staan... Yes hij staat er!

Ik zeg, allebei minstens even lekker ;)))

Tot over twee weken weer Idaline!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»