Film | Idaline Natuurlijk Genieten

Film | Welkom bij Idaline … Natuurlijk Genieten!

Film van Idaline!

Heeft u ook zo’n zin om eens van een heerlijke schoonheidsbehandeling te gaan genieten bij Idaline … Natuurlijk Genieten!  ….. maar komt het er steeds niet van?

Kijk dan eens naar deze film waarin Idaline verteld wat zij doet, waar ze dit doet en waar zij voor staat. Ook vind u enkele ervaringen in deze film van 2 klanten die u reeds voorgingen. Zij hebben hier zojuist genoten van een Klassieke Dr. Hauschka behandeling en de andere persoon van een ontspannende Dr. Hauschka lichaamsbehandeling. Beide behandelingen in deze film zijn zeer rustgevend en ontspant niet alleen het lichaam, maar ook de geest. Een klein stukje vakantie dus tussen de drukken uren van de vaak stress volle dagen door.

Wil je ook eens van zo’n heerlijke behandeling genieten waarbij rust, ritme en passie voor het vak bij elkaar komen? Maak dan gerust een afspraak door te mailen, bellen of smsen met Idaline. Zij staat u graag te woord. En lukt het haar niet om op te nemen, dan belt zij u altijd aan het einde van de dag even terug.

Dit zijn haar gegevens:

info@idaline.nl  |  06-155 66 566

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

IDALINE ... natuurlijk genieten!
Average rating:  
 0 reviews

Tags: , ,