Edelstenen in de cosmetica van Dr. Hauschka

Mensen hebben al duizenden jaren een speciale verhouding met edelstenen. Edelstenen fonkelen en schitteren, ze lijken wel te stralen! Elk type mens heeft een voorliefde voor bepaalde stenen. We verwerken ze graag in sieraden, omdat we ze mooi vinden en vanwege de bijzondere werking.

Edelstenen zijn bijzondere structuren in het organisme van de aarde; ze worden gevormd door de gecombineerde werking van warmteprocessen van de aarde en processen van zuivering, kristallisatie en omzetting. Ze verschillen veel van het omliggende gesteente, waardoor ze goed opvallen.
De antroposofische natuur- en menskunde beschrijft de verbanden tussen het mensen-, dieren-, planten- en mineralenrijk. Daarom maken producten op basis van edelstenen al tientallen jaren deel uit van het verzorgingsconcept van Dr. Hauschka. Hierdoor is een rijke ervaring ontstaan in de cosmetische toepassingen van edelstenen.

Kwaliteitseisen edelstenen

Om de kwaliteit te kunnen garanderen wordt voor de cosmetica van Dr. Hauschka geen poeder van edelstenen gebruikt. Er worden alleen fraai gevormde, uniek identificeerbare edelstenen ingekocht die door een vakman worden beoordeeld. Via een speciaal ritmisch procédé worden extracten geproduceerd die verwerkt kunnen worden in de producten van Dr. Hauschka.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

IDALINE ... natuurlijk genieten!
Average rating:  
 0 reviews

Tags: , , , ,