Dr. Hauschka Therapeut van het jaar 2015!

Dr. Hauschka Therapeut van het jaar

Heel blij en trots ben ik dat ik zaterdag 26 september tijdens het jaarlijke Dr. Hauschka Congres, ben benoemd tot Dr. Hauschka Therapeut van het jaar 2015! Onderstaand kunt u de speech lezen die vooraf ging aan mijn benoeming.

idaline ... natuurlijk genieten | dr. hauschka therapeut van het jaar

idaline … natuurlijk genieten | dr. hauschka therapeut van het jaar

Speech van Dr. Hauschka:

“Dr. Hauschka Therapeut van het jaar 2015.

Voor  dit jaar heb ik de benoeming een titel gegeven: Anders!

Dit jaar lijkt alles rondom het Congres wel alles anders te gaan. Natuurlijk kennen we de hectiek voorafgaand aan het Congres. Deze is ieder jaar hetzelfde, met z’n allen hard rondrennen op kantoor om alles op tijd in orde te krijgen . Maar daar is dan ook alles wel mee gezegd.

De vaste Congres agenda bijvoorbeeld, waar ik zo aan gewend ben is helemaal omgegooid en hier staan we dan aan het begin van de middag  in plaats begin van de ochtend. De halve zaal plus ik op van de zenuwen omdat we  langer dan normaal moeten wachten op de benoeming.  Gelukkig gaat de borrel aan het einde van de dag wel op de gewone tijd door.

 

Maar neem nou  onze vaste overleggen om te gaan bepalen wat we gaan doen dit jaar en wie hét nou gaat worden. Alles besproken, alles gezegd, vastgelegd. Maar de Dr. Hauschka therapeut van het jaar 2015, was niet nodig om te bespreken. Waarom niet? Omdat we het wel wisten. Geen overleg  nodig alleen maar elkaar aankijken en weten: ok hier zitten we goed mee. Ook dat maakt het anders dit jaar!

Natuurlijk realiseren we ons dat we op dit moment in een periode zitten waarin we op onze eigen verantwoordelijkheden worden aangesproken. De benoeming tot Dr. Hauschka therapeut blijft hoe dan ook altijd een zorgvuldig afwegen. Door ons allemaal. Maar dit keer in een soort stilzwijgende overeenkomen is er besloten. Zo is het dit jaar gegaan. Ook anders dan normaal! Bijzonder.

Anders

Deze Dr. Hauschka therapeut was voor mij een van eerste klanten die ik bezocht, onze kennismaking was op 16 oktober. Wat wist ik, wat wist zij, wat moesten we  met elkaar. Wat was de bedoeling van het “Dr. Hauschka” bezoek. Kwam ik haar controleren of ze het wel goed deed?

Mijn indruk van haar was die van een hele zelfstandige vrouw een Dr. Hauschka therapeut en onderneemster. Ik zag haar denken van “wat komt zij nou bij mij doen” en “ik kan het heel goed helemaal zelf, ik heb haar helemaal niet nodig”.  Langzaam zijn we  verder gegroeid, samen. Zij in haar werk als Dr. Hauschka therapeut en ik in mijn werk als accountmanager, trainer. Elkaar daarbij geholpen en geadviseerd, geleerd van elkaar. En ik kom nog steeds erg graag bij haar. Altijd gezellige drukte rondom haar heen. Mooi mens met een bijzonder warm hart.

Ze komt gemiddeld (ik heb het nagekeken) ieder kwartaal bij ons over de vloer. Wat, als je al zo’n drukke praktijk hebt, natuurlijk geweldig is. Zelf geeft ze aan het heerlijk te vinden om naar Rijswijk  te komen. Omdat ze vol met nieuwe informatie over producten, behandelingen en geïnspireerd weer naar huis toe gaat. Haar enthousiasme voor alles wat met Dr. Hauschka te maken heeft is aanstekelijk en daarom is ze ook zo succesvol.

Inscholing

In 2011 heeft ze de inscholing voor de Dr. Hauschka Lichaamsbehandelingen afgerond. Marie-Louise prees haar ervaren handen en haar kwaliteit van Aanraken. Deze behandeling was een welkome aan vulling in haar praktijk. Heeft hier een groot aantal zowel mannelijke  als vrouwelijke klanten voor die zich allemaal zeer op het gemak voelen bij haar.

Ze is een sociaal bewogen mens, actief in haar klantencontact, actief op internet en actief in het contact met haar leverancier. Dit laatste is voor ons ook zeer belangrijk. Op dit moment staat ze voor bepaalde keuzes, bepaalde verantwoordelijkheden. Werkt nu nog regelmatig buiten de deur maar heeft ze daar straks nog wel tijd voor? Samen met haar man plannen maken voor een verbouwing en uitbreiding van haar bedrijf. Haar kinderen groeien zo snel op.

 

Komend jaar zal een jaar zijn met veel veranderingen voor haar, jullie en ons. In het woord verandering schuilt ook weer het woord Anders.

Natuurlijk ritmes brengen veranderingen met zich mee. Alleen wie veranderd blijft trouw aan zichzelf.

 

ik vond dit een mooi passend citaat voor vandaag.  Om af te sluiten zou ik graag de Dr. Hauschka therapeut van het jaar 2015 naast me willen hebben:  Idaline Koster…….”

 

logo Dr. Hauschka

 

 

PERSBERICHT

 

‘Je raakt niet alleen de huid aan, maar de hele mens’

 

Idaline Koster-Sinke uit Nijkerkerveen: Dr. Hauschka Therapeut 2015

 

Schoonheidsspecialiste Idaline Koster-Sinke is  Dr. Hauschka Therapeut van 2015 geworden. Ze is al 27 jaar schoonheidsspecialiste, waarvan 12 jaar Dr. Hauschka Therapeut. Ze runt sinds 2010 haar eigen salon ‘Idaline Natuurlijk Genieten’ in Nijkerkerveen. Op zaterdag 26 september, tijdens het jaarlijkse Dr. Hauschka Congres voor Dr. Hauschka Therapeuten in Utrecht,  is haar benoeming bekend gemaakt.

 

“Haar enthousiasme voor alles wat met Dr. Hauschka te maken heeft is aanstekelijk en daarom is ze ook zo succesvol,” aldus Monique Drost, trainer bij Dr. Hauschka en jurylid over haar unanieme benoeming door de jury. Idaline behaalde in 2003 haar therapeutendiploma en in 2011 heeft ze de inscholing voor de Dr. Hauschka Lichaamsbehandelingen afgerond.

 

Passie en ondernemerschap

Dr. Hauschka Cosmetica staat niet alleen bekend om de 100% natuurzuivere kwaliteit en het bijzondere verzorgingsconcept. Schoonheidsspecialisten kunnen zich onderscheiden met het aanbieden van unieke schoonheidsbehandelingen als Dr. Hauschka Therapeut. Jaarlijks wordt uit de 330 therapeuten uit zowel Nederland als België een Dr. Hauschka Therapeut van het jaar gekozen. Daarbij gaat het om de combinatie: passie in het vak en ondernemerschap. Dit jaar is Idaline Koster-Sinke de gelukkige: “Wat een bekroning op- en wat een waardering voor mijn werk!”

 

‘Dr. Hauschka heeft mijn leven veranderd’

Voor Idaline is Dr. Hauschka Cosmetica zoveel meer dan een natuurzuiver cosmeticamerk. “Het heeft letterlijk mijn leven veranderd,” zo reageerde Idaline, toen ze het beeldje zaterdag in ontvangst nam wat bij de benoeming hoort. Het kwam als een complete verrassing.

“De filosofie heeft enorm tot mijn persoonlijke ontwikkeling bijgedragen. Het heeft mijn ogen geopend, waardoor ik andere keuzes heb gemaakt.” Ze koos ervoor de opleiding tot Dr. Hauschka Therapeut te volgen en een eigen salon te openen. “Het gaat er niet alleen om dat het natuurzuiver is. Het is een combinatie van alles: de producten, de zachte aanrakingen tijdens de behandelingen en wat er allemaal bij de mensen gebeurt. Je raakt namelijk niet alleen de huid aan maar de hele mens.”

 

Toekomstdroom van Idaline

Wat ook meespeelde bij haar benoeming tot therapeut van het jaar is dat Idaline gemiddeld ieder kwartaal langskomt op het hoofdkantoor in Rijswijk om allerlei kwaliteitstrainingen en workshops te volgen. “Wat natuurlijk geweldig is als je zo een drukke praktijk hebt,” aldus jurylid Monique Drost. Maar ook heeft Idaline grote plannen voor de toekomst, want ze start binnenkort met het verbouwen en uitbreiden van haar salon. “Ik wil dan ook heel graag nog een Dr. Hauschka Therapeut aannemen,” aldus Idaline. “Maar weet je wat mijn grote droom is? In Parijs heb je ‘La Maison Dr. Hauschka’, dat ziet er zo prachtig uit. Het is mijn droom ook zoiets in Nederland op te zetten.”

 

Ben je benieuwd naar haar aanraking en huidadvies? Online vind je Idaline via www.idaline.nl. Haar salon is gevestigd aan Nieuwe Kerkstraat 49 in Nijkerkerveen. Tel: 06 15566566 of mail naar idalinekoster@gmail.com.

 

Woon je niet in de buurt van Nijkerkerveen, maar wil je toch een bijzondere Dr. Hauschka Behandeling ervaren? Contactinformatie van overige Dr. Hauschka Therapeuten in het land vind je op http://www.dr.hauschka.com/nl_NL/verkoopadressen/drhauschka-therapeut/

 

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

IDALINE ... natuurlijk genieten!
Average rating:  
 0 reviews

Tags: ,