Dr. Hauschka & Piece of Health: Samen aandacht voor kanker

Graag wil ik jullie op de hoogte brengen van een geweldig initiatief van  Dr. Hauschka en Piece of Health, waarbij op 22 en 23 november samen aandacht is voor kanker. Idaline … Natuurlijk Genieten doet hier ook aan mee en wil graag haar steentje bijdragen door het aanbieden van een gratis Dr. Hauschka gezichtsbehandeling aan kanker en ex-kankerpatiënten op zaterdag 22 november 2014. 

Kun jij als kanker-, of ex-kankerpatiënt wel wat positieve inspiratie gebruiken of ken je iemand die je de  Dr. Hauschka ontspanningsbehandeling gunt? Meld jezelf of de ander dan aan via info@idaline.nl.  

Onderstaand de informatie van Dr. Hauschka Cosmetica:

Lifestyledagen 22 en 23 november in Rijswijk

Dr. Hauschka en Piece of Health organiseren op zaterdag 22 en zondag 23 november twee Lifestyledagen vol ontspanning, inspiratie en informatie voor kanker en ex-kankerpatiënten. Deze dagen vinden plaats op het hoofdkantoor van Dr. Hauschka in Rijswijk van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Programma Lifestyledagen:
> Inspirerende lezing van Sophia van Sorgen
> Workshop over voeding en detoxen van Sophia van Sorgen
> Dr. Hauschka Workshop Gezichtsverzorging
> Dr. Hauschka-behandeling
> Dr. Hauschka Make-up

Sophia van Sorgen
Als je kanker hebt of hebt gehad, dan heeft dat natuurlijk een enorme impact op je lijf, maar emotioneel doet het veel met je. Sophia van Sorgen, oprichter van Piece of Health, weet daar alles van. Ze kreeg namelijk zelf twee keer kanker. Toen ze voor de tweede keer ziek werd, besloot ze haar levensstijl drastisch om te gooien. En met succes. Nu zet ze haar kennis en ervaring in om andere patiënten te begeleiden tijdens en na het genezingsproces. Met Piece of Health begeleidt ze andere patiënten. Vertrouwen op de innerlijke kracht, dat is ook het unieke van Dr. Hauschka. Onze producten bevatten heilzame plantenextracten. Bovendien gaat Dr. Hauschka ervan uit dat je huid het vermogen heeft zichzelf te verzorgen en te herstellen. Vandaar dat Piece of Health en Dr. Hauschka elkaar een warm hart toedragen, en elkaar willen aanvullen en versterken tijdens de Lifestyledagen.

Aanmelden
Kun jij als kanker- of ex-kankerpatiënt wel wat positieve inspiratie gebruiken of heb je een vriendin, moeder, zus, buurvrouw of tante die je kostenloos een inspirerende en ontspannen dag gunt? Meld jezelf of de ander dan aan voor één van deze Lifestyledagen via aanmeldingen@dr.hauschka.nl voor 14 november. Je krijgt dan snel bericht of je bent uitgenodigd voor de Lifestyledagen in Rijswijk. Voor vragen kun je contact opnemen met inez.matser@wala-nederland.nl

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

IDALINE ... natuurlijk genieten!
Average rating:  
 0 reviews

Tags: , , ,