Dr. Hauschka Cosmetica bestaat 50 jaar!

Dr. Hauschka Cosmetica bestaat dit jaar 50 jaar. Een natuurlijke cosmetische lijn om je huid gezond te houden: dat was in 1967 volledig nieuw toen de eerste Dr. Hauschka producten op de markt kwamen.  Dat mag gevierd worden. Daarom hebben we prachtige aanbiedingen.

Dr. Hauschka Reinigingscrème en Rozencrème

De Dr. Hauschka Reinigingscrème en Rozencrème zijn nu in een voordeelformaat.

Dr. Hauschka Reinigingscrème

Een  favoriet product van het eerste uur: dankzij de delicate geur en het zuivere en frisse gevoel op de huid is onze Reinigingscrème sinds jaren zeer geliefd. Een reiniging met de milde crème is geschikt voor alle huidbeelden en maakt deel uit van het verzorgingsritueel ’s ochtends en ’s avonds. De crème behoudt de natuurlijke hydrolipidenlaag van de huid en bereidt haar tegelijkertijd voor op de volgende verzorgingsstappen. Goudsbloem, kamille, Sint-Janskruid, wondklaver en amandel vitaliseren en reinigen de huid op zachte wijze. De poriën zien er verfijnd uit.
Dr. Hauschka Reinigingscrème (100 ml) met exclusieve tubesleutel voor 19,95 euro.

Dr. Hauschka Rozencrème

Een favoriet product van het eerste uur: de rijke Rozencrème. Met de kracht en de zachtheid van de roos verzorgt en beschermt de Rozencrème de droge, gevoelige huid en de huid die gevoelig is voor roodheid. De fijn geurende samenstelling met de heilzame planten roos, heemst en St. Janskruid harmoniseert en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.
Dr. Hauschka Rozencrème (50 ml)voor 29,95 euro.

Regeneratie Lichaamsverzorging als set voor een stevige en gladde huid

De regenererende verzorging van Dr. Hauschka regelt de vochtbalans van je huid, ondersteunt het bindweefsel en stimuleert de natuurlijke vernieuwingskrachten.

Regeneratie Bodymilk zorgt dat je huid glad en stevig aanvoelt en maakt je huid veerkrachtig.

Regeneratie Handcrème is een intensieve verzorging die rimpeltjes verzacht en je huid goed beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Inhoud
40 ml Regeneratie Bodymilk
15 ml Regeneratie Handcrème

Prijs 16,95 euro

 

 

Tags: , , , , , , ,