Dr. Hauschka behandelingen

Welke Dr. Hauschka behandelingen bied ik aan?

Ik bied een verscheidenheid aan Dr. Hauschka behandelingen aan, die grofweg te onderscheiden zijn in twee groepen: schoonheidsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Op deze pagina vind je de links naar de schoonheidsbehandelingen (zie hieronder), en op de Massages pagina vind je, naast andere behandelingen, de Dr. Hauschka lichaamsbehandelingen die ik aanbied.

Al mijn schoonheidsbehandelingen worden gegeven met Dr. Hauschka producten. De reden hiervoor is dat Dr. Hauschka producten volledig natuurlijk zijn, en het natuurlijk vermogen van de huid om zichzelf te kunnen herstellen ondersteunen.

Wat Dr. Hauschka uniek maakt, is hun holistische benadering van huidverzorging. Het merk erkent dat de huid een eigen ritme en levenskracht heeft, en dat het ondersteunen en stimuleren van deze natuurlijke processen leidt tot een gezondere en stralender uitziende huid. Dr. Hauschka gebruikt enkel hoogwaardige biologische en biodynamische ingrediënten die de natuurlijke processen van de huid ondersteunen en versterken. Het merk maakt ook gebruik van een unieke productieproces dat bekend staat als “rhythmitisering”, waarbij de ingrediënten in ritmische cycli worden verwerkt om hun levenskracht en potentie te versterken

Ik heb een uitgebreide pagina geschreven over de vele voordelen die Dr. Hauschka producten hebben. Klik hier om naar de Over Dr. Hauschka pagina te gaan.

Heb je vragen over mijn Dr. Hauschka behandelingen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen!

Dr.Hauschka-logo
anbos-logo
natural-face-lifting-logo-black