Detox Reflex massage op onderbenen en voeten

Detox Reflex massage op onderbenen en voeten

Afvalstoffen zijn belastend voor het lichaam en zorgen voor fysieke klachten en huidproblemen. Door het lichaam te reinigen verminderen klachten, knapt de huid op en neemt de vitaliteit van de huid toe. In deze unieke Detox Reflex massage wordt door middel van het masseren van specifieke reflexzones op de voeten het lichaam van binnenuit gereinigd. De voetreflexmassage bestaat uit een combinatie van Chinese- en Westerse massagetechnieken, die op een speciale manier worden toegepast op de onderbenen en voeten. Het effect is groot en is direct merkbaar en voelbaar.

De voetreflexmassage ondersteunt niet alleen de natuurlijke ontgifting, het werkt ook nog eens heerlijk ontspannend!

  • vitaliseert uw voeten
  • zorgt voor betere afvoer van de gifstoffen uit uw lichaam
  • gezonder afweersysteem
  • hogere verbranding door betere bloedsomloop
  • optimaliseert uw hormoonsysteem
  • verlaagt  stress

Voetmassage zorgt voor een goede doorbloeding van de voeten en stimuleert de energiestroom in het lichaam. Onder de voeten bevinden zich zenuwuiteinden, die in verbinding staan met alle organen, zenuwen en klieren van het lichaam. Hierdoor is het effect van een goede voetmassage enorm.

Door het ontspannende effect van een voetmassage voelt u de spanning van zich afglijden wat een positief effect heeft op uw algehele welbehagen. Voordat ik begin met de Detox Reflexmassage krijgt u een voetenbad met Saliebad van Dr.Hauschka. U zult merken dat u hierdoor direct ontspant.

Duur: ongeveer 60 minuten

Prijs: € 60,00