Nieuwe biologische deodorant van Dr. Hauschka Cosmetica

Biologische 100% natuur zuivere Deodorant

Er zijn 2 nieuwe Dr. Hauschka Deodorants Rozen en Salie Mint verkrijgbaar! Deze deodorants volgen de varianten Mild en Fris op en zijn vernieuwd op basis van de samenstelling van ingrediënten, waardoor tevens de effectiviteit van de deodorants is geoptimaliseerd. De deodorants remmen de groei van bacteriën terwijl er word vertrouwd op de eigenschappen en krachten van natuurlijke ingrediënten. Zo bied deze biologische deodorant de huid bescherming en verzorging en bevatten deze geen aluminiumzouten die het natuurlijke transpiratieproces onderdrukken. De alcoholarme roller is uiterst geschikt voor de normale tot gevoelige huid.

De Deodorant Rozen (€ 12,95) is ideaal voor mensen die in stressvolle situaties op zoek zijn naar een zachte verzorging.
De Deodorant Salie Mint (11,95) bevat extracten van salie en toverhazelaar: twee natuurlijk werkende antimicrobiële ingrediënten. Vooral mensen die zich fysiek of mentaal veel inspannen kunnen vertrouwen op de frisse bescherming van de deodorant Salie Mint.

Probeer nu de nieuwe biologische deodorant van Dr. Hauschka!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

IDALINE ... natuurlijk genieten!
Average rating:  
 0 reviews

Tags: , , , , ,