Biologische cosmetica

Biologische cosmetica en schoonheidsproducten van Dr. Hauschka.

Biologische cosmetica en schoonheidsproducten van Dr. Hauschka.

De biologisch dynamische cosmetica van het Duitse merk Dr.Hauschka  is een echte natuurcosmetica, met andere woorden een cosmetica die qua samenstelling 100% natuurzuiver is, de krachten van de natuur optimaal benut en de van nature in het lichaam aanwezige krachten activeert.

Alles in het leven – en in de natuur – heeft ritme. Ook wijzelf functioneren dankzij onze natuurlijke ritmes, zoals onze bloedsomloop en het kloppen van ons hart. Onze huid vernieuwt zich in een cyclus van 28 dagen. Planten, dieren en mensen kunnen leven in een gezonde balans wanneer we dit natuurlijke ritme volgen en ondersteunen.

Dr. Rudolf Hauschka ontwikkelde productieprocessen, gebaseerd op deze ritmes van de natuur. Hierdoor blijft de gehele vitaliteit van de ingrediënten behouden. Dit ritmische proces werd de basis van WALA Geneesmiddelen en later ook voor Dr. Hauschka Cosmetica.

Verdere informatie treft u aan in de onderstaande rubrieken.

Voor advies en verkoop van deze producten kunt u terecht in mijn salon aan de Nieuwe Kerkstraat 49 te Nijkerkerveen (omgeving Amersfoort)  06-15566566

Direct bestellen