Behandelingen

Natuurlijk genieten

Bij mij in de salon is natuurlijk genieten een garantie. Of je nu kiest voor een van de schoonheidsbehandelingen, een heerlijke massage of een huidverbeterende therapie, je kunt er met een gerust hart vanuit gaan dat je tot volledige ontspanning zult komen.

Dr. Hauschka schoonheidsbehandelingen

Ik bied Dr. Hauschka schoonheidsbehandelingen aan die zijn ontworpen om jouw huid te ondersteunen en te versterken. Als gecertificeerd Dr. Hauschka therapeut heb ik uitgebreide kennis van de producten en behandelingen en kan ik jou helpen om de juiste behandeling te kiezen die bij jouw specifieke huidtype past.

Dr. Hauschka behandelingen zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en holistische benaderingen, die de huid van binnenuit voeden en ondersteunen. Tijdens de behandelingen gebruik ik speciale technieken om de bloedcirculatie te stimuleren en de huid te versterken. Dit resulteert in een stralende en gezonde huid.

Mijn behandelingen zijn niet alleen gericht op het verbeteren van de conditie van jouw huid, maar ook op het versterken van jouw innerlijke balans. Ik geloof dat een holistische benadering van schoonheid ons in staat stelt om het beste resultaat voor jou te bereiken.

Klik hieronder voor meer informatie over de verschillende Dr. Hauschka behandelingen die ik aanbied. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt of als je een afspraak wilt maken. Ik sta klaar om jou te helpen bij het bereiken van een stralende en gezonde huid, van binnenuit.

hero shot infuzion system

Infuzion System

Een nieuwe revolutionaire skinbooster-behandeling zonder prikjes? Ontdek de kracht van Infuzion System®. Geef de huid meer volume, verbeter de hydratatie van binnenuit, herstel verloren volume en optimaliseer contouring met behulp van de kracht van galvanische stroom. Een ontspannende behandeling met directe en langdurige resultaten.

Infuzion® System is de perfecte behandeling voor cliënten die bang zijn voor naalden, of als aanvullende glowbooster behandeling op je injectable behandelingen voor langdurige resultaten en een perfect stralende huid. Een behandeling met Infuzion® System wordt ook veelvuldig geboekt kort voor een belangrijk event of optreden omdat er geen downtime is.

Met behulp van de bekroonde Infuzion® System-behandeling is er eindelijk een nieuwe manier om hyaluronzuur in de huid in te brengen. Infuzion System® is een wereldwijd unieke methode en een geregistreerd handelsmerk wat enorme populariteit geniet. Geen pijn, zwelling of blauwe plekken. Een veilige behandeling die maximaal 30 minuten duurt.

Bij een Infuzion System®-behandeling wordt hyaluronzuur met behulp van galvanische stroom in de huid gebracht. Het lijkt sterk op een ultradunne, onzichtbare naald zonder pijn. Tijdens de behandeling gaan de poriën open en sluiten ze weer. Grote poriën worden ook kleiner. Het Infuzion System® kan hyaluronzuur met een moleculair gewicht van meer dan 3000 kDa** in de dermis brengen via de haarfollikel en zweetklier. De poriën worden kortstondig geopend tijdens een Infuzion-behandeling, waardoor het mogelijk is om hyaluronzuur te laten doordringen.

Natural Face Lifting

Natural Face Lifting is een massage techniek die ik in Italië (Cortona) heb geleerd. Alle 8 levels van de Natural Face Lifting Academy heb ik doorlopen waardoor ik echt een behandeling op maat kan geven. Ik behandel het spierweefsel, bindweefsel en botweefsel. Het is een geweldige en zeer unieke behandeling voor verjonging van de huid en zeer geschikt voor zowel dames als heren. Een rimpelbehandeling zonder naald!

Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. De lymfedrainage die ik aansluitend geef zorgt er voor dat de afvalstoffen die vrij zijn gekomen ook daadwerkelijk worden afgevoerd.
NFL is een goede manier om de huidconditie en contouren van het gezicht, hals en decolleté te verbeteren. De huid wordt steviger en gezonder en krijgt een frisse uitstraling.

Collageen Booster Lichttherapie

Ziet u in de spiegel tekenen van veroudering? Wilt u niet alleen die zichtbare symptomen bestrijden, maar juist ook de oorzaak ervan aanpakken en dus uw huidveroudering afremmen?

De Collageen Booster doet precies dat. En wel op een heerlijke relaxte, maar heel effectieve wijze. Uw huid weer vitaal, stralend, gladder, veerkrachtiger en optimaal gezond.

Het licht van de Collageen Booster is het genezende en “groeizame” deel van natuurlijk licht dat onze huid en onze gezondheid nodig heeft, zoekt en absorbeert zodra we buiten komen. Het beïnvloedt niet alleen onze fysieke gezondheid maar ook onze positieve geestelijke gesteldheid. Alle nadelige onderdelen van zonlicht zijn weg gefilterd en alle gezonde stralen versterkt.

Massages

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, verlichting van spierpijn of een verfrissende boost voor lichaam en geest, ik kan je helpen met een massage behandeling op maat. Laat jezelf verwennen en kom helemaal tot rust.

Ik heb een brede expertise in verschillende soorten massages, waaronder ontspanningsmassages, Dr. Hauschka massages, hot stone massages en nog veel meer. Daarnaast bied ik ook massages op maat aan, zodat je de behandeling kunt krijgen die het beste bij jouw specifieke behoeften past.

Mijn massagesessies zijn niet alleen gericht op het verbeteren van jouw fysieke welzijn, maar ook op het verlichten van stress, angst en andere mentale spanningen die je misschien ervaart. Ik geloof dat een holistische benadering van massages ons in staat stelt om het beste resultaat voor jou te bereiken.

Klik hieronder voor meer informatie over de verschillende massages die ik aanbied. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt of als je een afspraak wilt maken. Ik sta klaar om jou te helpen bij het bereiken van een gezonder, gelukkiger en meer ontspannen leven.