Aimée de Mars – Parfumeur

Parfumerie van Aimée de Mars

Het verhaal van Aimée de Mars

Valérie Demars - Aimée de Mars

Valérie Demars – Aimée de Mars

Valérie Demars (1973) besloot als 13-jarig meisje, in de rozen- en kruidentuin van haar oma, om parfumeur te worden.

Opgeleid aan de prestigieuze ISIPCA in Versailles, werd zij eerst Manager R&D bij Parfums Givenchy en later Hoofd R&D bij Groupe Léa Nature. In 2012 besloot zij haar jeugdroom waar te maken. Daarom combineert Valérie vandaag de dag haar functie bij Léa Nature met de opstart van haar eigen parfumhuis Aimée de Mars –dat niet zonder reden de naam voert van haar inspiratiebron: Oma Aimée.

Ruim 85% van de gangbare geuren die men aantreft in de (klassieke) parfumerie zijn grotendeels synthetisch van samenstelling. Dit betekent dat zij veelal flalaten, polycyclische musk en benzophenone bevatten.

Dit geldt niet voor de Eaux de Parfums van Aimée de Mars. Deze zijn minimaal 95% natuurlijk van samenstelling en bevatten elk een hart van 21 essentiële oliën. Zij worden geproduceerd met grotendeels lokaal in Frankrijk verbouwde planten en kruiden en in lijn met de grondbeginselen van (natuur) certificerings- instantie Cosmebio. De maximaal 5% synthetische ingrediënten zijn alle natuur-identiek en dus ook biologisch afbreekbaar (o.a. iononen, coumarine en aldehyde C11). Ook de alcohol die wordt gebruikt, is biologisch van oorsprong en gewonnen uit Tarwe.

Het is de passie van Valérie om de consument mee op ontdekkingsreis te nemen van synthetische naar natuurlijke parfums. Haar Aromaparfumerie TM betekent een ware versmelting van de weldaad van aromatherapie met die van de wereld van de parfums. Het gevoel van welbehagen dat haar parfums geven, ervaar je op lichaams- én zielsniveau.

Kenmerken:

– 100% Natuurlijke Parfum
– Vrij van minerale oliën, siliconen, parabenen, SLS, SLES en kunstmatige kleurstoffen
– Gemaakt op basis van essentiële oliën
– Vegan
– Dierproefvrij
– 50ml

Ingredienten (INCI):

Alcohol, aqua, parfum, +/- : evernia prunastri, geraniol, citronellol, citral, linalool,
eugenol, farnesol, coumarin, limonene, benzyl benzoate, benzyl alcohol, isoeugenol,
cinnamal, cinnamyl alcohol, benzyl salicylate, benzyl cinnamate

100% Natuurlijke Parfum in

mijn Salon te Nijkerkerveen  | ervaar deze heerlijke zuivere geuren!

Parfumerie van Aimée de Mars

Parfumerie van Aimée de Mars